maanantai 25. heinäkuuta 2011

Syöminen on kivaa!

Moikka! Taas näitä iänikuisia ruokajuttuja kuvineen... Mutkun musta ne on vaan niin kivoja! Kesällä on parasta se, kun saa tuoreita - tosin hemmetin kalliita - marjoja, niin paljon kun jaksaa syödä. Ostin Prisman tuoretorilta siis kotimaista manskua ja hollantilaista pensasmustikkia, jotka nautin eri kerroilla kera kermavaahdon ja cashewpähkinöiden, viinirypäleiden sekä kookosmaidon.
Viime viikolla piti taas keksiä iltaruokapöytään jotain suht helppoa, joten napattiin kaupasta mukaan broiskua, jonka marinoin kevyesti maustetussa oliiviöljyssä ja nakkasin uuniin vihannesten kanssa. Mukana neljä pottua, kolmisen punasipulia ja kesäkurppanaa, nämä marinoin myös samassa liemessä, kuin linnun. Hyvää oli, mutta tartteeko sitä nyt tässä erikseen enää sanoa... Raastoin miehelle vielä kesistä ja porkkanaa lautasen reunalle piristämään annosta. 
Ja joukon vimppana aamupalaa sunnuntailta, pari paistettua kanista, pari slaissia halloumia ja tomskua vähän raikkautta tuomassa. Pikku pekonisuu jäi kaipaamaan ainoastaan sitä itseään näiden kaveriksi, muutoin annos upposi mainiosti. Viime kauppakäynnillä pekonin ostamisesta oli puhe, mutta sillä ei ennenkään ole pitkälle pötkitty.



Huomenna tiistaina suuntana on ihana kesähuvilamme, joten en varmaan postaile "livenä" hetkeen, mutta jotain pientä kyllä energiatohinoissani tänne ajastin. Ihanaa, luvassa veneilyä, (kuulemma) hellettä, rauhallista oleilua, auringonottoa kiirettömästi ekan kerran tänä kesänä, ja niin paljon kaikkea muutakin mukavaa! Viiden viikon kesäloma, here I come! ♥

4 kommenttia:

Cherry/Kirsi kirjoitti...

Ruoka näyttää varsin houkuttelevalle! Milloinkohan olen oikeesti tehnyt kunnolla ruokaa.. menee kiireessä ja kaikenmaailman yövuoroissa tämä elämä :)

Iloista lomaa !!

Tarzan kirjoitti...

Cherry: No joo, musta on ihana kuvata noita mättöjä aina. :D Ja onhan se kohtuu kivaa se niiden syöminenkin... ;) No kohtahan teillä on sit jotain vähän normiarjesta poikkeavaa tiedossa... Tsemppiä vikoihin valmisteluihin! :)

Anne P. kirjoitti...

Ihanaa "Kotkan lomaa", ehkä nähdään, ehkä ei;)

Tarzan kirjoitti...

Anne: No nähtiinhän me! :)