tiistai 22. maaliskuuta 2011

Salaatti ja juustot ne yhteen soppii...

Viikkarit on ihan parhaita! Saa nukkua myöhään, keittää aamiaisen jälkeen ison kupposen hyvää kaffetta ja fiilistellä iltaruoan kasaan kunnolla ajan kanssa. Viime aikoina ollaan fiilailtu salaatteja ja toki punkku kuuluu aina viikonloppuiltoihin. 

Vasemman ylänurkan salaatissa keräsalaatin lisäksi pinjansiemeniä, tomaattia, kurkkua, kanaa, halloumia, avokadoa, persiljaa ja punasipulia. Kanan, halloumin ja sipulin käytin pannulla, salaattiin saa meinaan ihanaa ruokaisuutta, kun lisää siihen jotkut ainekset lämpiminä. 

Oikean nurkan setti on miehen ja mun tiimwörkin tulos; ihanaa uunissa pitkään haudutettua currykanaa ja lisänä vihreä salaatti, johon pilkoin lisäksi chilikermajuustoa. Mies pyöräytti tähän vielä kätevänä nopean tzatzikin kastikkeeksi. Oi nam!

Sit jos ihmetyttää, et miks listaan näitä aineksia tänne, niin oon kekannut sen, että blogihan toimii loistavana ruokalajipäiviksenä. Täältä voi aina tarkistaa milloin on syöty mitäkin ja etsiä vanhoja suosikkeja, jos ei muista jonkun reseptiä tms. Olispa taas viikonloppu!

6 kommenttia:

Anne P. kirjoitti...

Oho, presiis sama kana-, avocado-, halloumi........ym. ym. salaatti kun meillä oli viikonloppuna;) Hyvää!

Tarzan kirjoitti...

Anne: :D Ja joo, oli kyllä herkkua!

Anna-Maria K kirjoitti...

Voihan nam mitä herkkukuvia!

Tarzan kirjoitti...

Ansku: Hehe, näitä on aina niin kiva ottaa, SYÖDÄ ja katella jälkeenpäin... ;D

Nirso kirjoitti...

Nam! Hyvältä näyttää! :)

Tarzan kirjoitti...

Nirso: Kiva, että nirsokin on sitä mieltä! ;D