tiistai 29. maaliskuuta 2011

Maailman kivoin tiistai

Voi mahoton! Tänään on ollut hyvä päivä, siis todella hyvä päivä. Ne on taas ne pienet asiat, mitkä painaa vaakakupissa. Vaikka se, että aamun kirpakasta kuuden miinusasteen ja vienon lumisateen siivittämästä "kevätsäästä" selvittiin sillä, että jalasta löytyi superlämpimät, lampaannahkaiset EMUt, eikä tänään tuullut yhtään niin paljon, kuin eilen esimerkiks. 

Oon mehustellut tänään myös seuraavia asioita: bestiksieni näkemistä tyttötreffeillä stadissa, maailman suloisimman pikku kummityttöni hymyä ja liikuttavaa kuolavanaa pienen poskella, vapulle osuvaa Saksan matkaa myös tietty, sit yhtä piristävää, päiväni keskeyttänyttä uutista, sekä ihan vaan yleisesti sitä, että kuinka muksaa elämä välillä - tai no oikeastaan useimmiten - on. 

Syötiin myös mun ja miehen tiimwörkin tuloksena aivan jäätävän hyvää safkaa; kukkakaali-porkkanamuusia persiljalla ja kanan rintataskuja, joissa sisällä Auraa ja päällä peksua. Voi mooses, kun oli nannaa!













Note to self: Muusiin 4 isoa porkkanaa, iso kukkakaali, voita ja Partaäijää. Mausta persiljalla. Kanaa kilon verran, viillot kylkiin ja Aura sisään. Päällystetään peksulla, jota meni n. kaksi pakettia, kiinnitä peksu hammastikulla. Uunitetaan n. tunti 200 c:ssä. Nautitaan hyvillä mielin! 

Jälkkärissä omenan lisäksi Partaäijää, hunajaa, mantelirouhetta ja kanelia. Ah ja oh. 

4 kommenttia:

Tuulia kirjoitti...

Olen tullut siihen lopputulokseen, ettei täydellistä ripsaria taida olla. Tekisi mieli laitattaa ne ripsipidennykset, mutta ne vaan tulevat aika kalliiksi. :(

Anna-Maria K kirjoitti...

Varmaan olet koittanut näitä jo koska ovat aika perus-ripsareita mutta omat suosikkini ovat Lorealin Telescopic clean definition ja Sensain 38c :)

Marjut kirjoitti...

Hei,uusi lukija tässä.Paras ripsari ikiaikojen on Sensei 38,kestää itkut ,tuiskut ja veden.Poistetaan yli 38 Lämpöisellä vedellä suosittelen lämpimästi.
Kiva blogi sinulla,jatkan perehtymistä sen saloihin.
T:Charlotte

Tarzan kirjoitti...

Tuulia: Mä alan pikkuhiljaa kallistumaan samaan suuntaan... Pidennyksiä en halua, koska omatkin on "riittävät", enkä tahdo tuhota niiden kuntoa ja syytää rahaani silmäkarvoihin. :D Ei oo helppoo olla nainen! ;)

Ansku: Tota Lorkkua en muistaakseni ollut testannut, oon niiltä kokeillut kai vaan yhtä ripsaria (en muista mitä) ja se oli musta karseeta. :D Siks ei varmaan oo käsi käyny Lorkun hyllyn kohdalla... 38c on mun makuun liian pliisu jotenkin, massaa tulee ihan surkeen vähän, eikä ripsiin saa mitään ryhtiä. :( Kiitti kuitenkin vinkeistäsi! :)

Charlotte: No moikka, kiitos ja teretulemast joukkoon! :) Kuten tossa jo Anskulle sanoinkin, niin se 38c ei vaan jotenkin toimi mulla. Mulla on nyt jonkun aikaa on ollut käytössä se vaan Kickseissä myytävä Fiberwig, joka toimii samalla lämmin vesi-periaatteella, kuin se kolmekasikin. Sillä saa enempi näyttävyyttä sentään, mut en oo siihenkään 100% tyytis. :/

Nyt Kickseihin on tullut Fiberwigistä joku uus versio, joka lupaa entistäkin paremman ja paakuttomamman tuloksen... Saas nähdä, taidan kuitenkin sen käydä seuraavaksi nappaamassa kokeeksi. :D