maanantai 28. helmikuuta 2011

Herkutellaan salaateilla

Hai! Tää blogi on näköjään muuttumassa keskinkertaiseks ruokablogiks pikkuhiljaa, koska arvatkaa mitä, mulla on teille taas pari ruokakuvaa. Viikkarina heitin kasaan leipäjuustolla, grillipossulla, kapriksilla ja vihreillä ryyditetyn salaatin, joka meinas mennä plörtsyks jo alkutekijöissään. Mies hoiti ostokset ja se oli sitten yks niitä päiviä, kun mikään ei onnistu. Suunnitellun kokonaisen broiskun sijaan vakuumirasiasta löytykin pari isoa ribsiä, jossa ei sinänsä oo mitään vikaa, paitsi sitä itse lihaa niissä ei sit juuri oo nimeksikään. 

Mä passitin hyvänä vaimokkeena miehen hermolevolle makkariin kuulokkeiden ja hyvän musan pariin ja perkasin ribseistä lihan salaattiin parhaani mukaan. Salaatista tuli ihan hyvää, tosin se broisku olis sopinut maultaan paremmin leipäjuuston kanssa, mut ainahan ei voi voittaa. 




Olin tainnut tässä joku päivä nähdä jotain mozza-juttuja jossain blogissa ja iltapäivällä päätin duunissa kipaista kaupan kautta hakemassa tarpeet mozzarella-tomaattisalaattiin. Tää on yks mun all time faveista, toimii aina ja (melkein) kaiken kanssa. Mozzan pehmeä maku sopii täydellisesti yhteen tomaatin raikkauden ja basilikan mausteisuuden kanssa. Loraus oliiviöljyä päälle ja rouhaisu pipparskaa ja sit vaan nautitaan!

2 kommenttia:

emmi-annina kirjoitti...

Ooh! Tekee mieli melkein lähtee juoksemaan kauppaan ja hankkimaan tarvikkeet :) Ihan mielettömän herkullisen näköstä!

Mielenkiintonen blogi, me like!

http://sshowdown.blogspot.com/

Tarzan kirjoitti...

Emmi: Tänks! :) Ja Alepathan on tosiaan yhteentoista asti auki, et eikun juoksemaan. :D