maanantai 11. huhtikuuta 2011

Karvinen on niin oikeassa maanantaista.

Maanantai oli tänään erityisen maanantaimainen, eli siis aika kamala kaikin puolin. Mitään ihmeellistä ei tosin oo tapahtunut, mutta ei vaan oikeen käynnistynyt päivä tänään missään vaiheessa. En jaksa marista tänne aiheesta enempää, joten kerronpa tähän väliin sen, että kukkupöö-olosta huolimatta jaksoin tehdä namiruokaa illaksi, koska hyvä ruoka, parempi mieli. 

Vuorossa oli feta-basilika lihapullia ja uunikasviksia voilla höystettynä. Mausteena inaus pippuria ja rouhaisu suolaa. Kasvispuolta edustivat kesäkurpitsa, punasipuli, tomaatti, punainen paprika ja lääst bat nat liist, tuoreet herkkusienet. Idea tähän lähti Kaitaliinalta, kiitti vaan hyvästä vinkistä!

Suurena himotuksena on viime aikoina olleet tuoreet yrtit, lemppareihin lukeutuu muun muassa basilika - joka maustoi kasvikset tänään - ja persilja, eli tuttavallisemmin pyllyheinä. Saatoin joskus ekoilla kerroilla anoppilassa kutsua persiljaa tällä tuttavallisemmalla termillä... Onneks sielläkin omataan hyvä huumori, hehe. Nyt käperryn sohvalle miehen viekkuun, katson hetken Officea ja leikin, että huomenna alkaa kesäloma, tai että on vähintäänkin perjantai.

1 kommentti:

Kaitaliina kirjoitti...

Kiva, että resepti pääse sinullekin kokeiluun. : ) Ja aina repsua pitää vähän muokkailla, tehdä siitä omannäköinen ja laittaa jämiä jääkaapista sekaan.