tiistai 26. huhtikuuta 2011

Pääsiäisherkkuja

Pääsiäisessähän yks loistavimmista jutuista on se, että ruokaa on tarjolla reilusti ja yleensä se on vielä lisäksi aivan loistavan makuistakin. Lauantaina avattiin grillikausi ystäväpariskunnan luona ja iltaakin tuli istuttua terassilla, vaikka mun optimistinen hihaton paita ja trenssi-vaatetus kostautuikin lopulta pahasti. Onneks sain lainata villasukkia ja vilttiä! 

Ensimmäisenä pääsiäispäivänä, eli sunnuntaina oltiin mun vanhemmilla valmiissa pöydässä veikan ja sen likkakaverin kanssa. Ja last but not least, maanantaina istuttiin vielä anoppilan pääsiäispöydässä. Mun mielestä se paasto kannattais ehkä kuitenkin alottaa näin pääsiäisen jälkeen, eikä lopettaa siihen... Sen verta tuli herkkuja taas nautittua. 






Mun on myös tunnustettava, etten oo varmaan koskaan aikasemmin syönyt tuoretta parsaa näin keväisin. Hävettää ihan, varsinkin kun se oli niin ihanan makuista! Kananmuna ja voisula kruunasi makuelämyksen. Vuoden ekat grillimätöt ei myöskään tuottaneet pettymystä, pihvi, tomaatti, kesäkurpitsa ja sipuli ei petä koskaan. Mamman pääsiäisrahka ja kaakku olivat myös loistavia. 

Nyt pääsiäisen ollessa ohi, alankin jo odotella perjantaista Saksan reissua ja suunnitella, että mitäköhän sitä siellä söisi...

2 kommenttia:

Anna-Maria K kirjoitti...

Jumantsuikka mitä herkkuja :D Ei oo ihan noin makiasti oma pääsiäinen mennyt. Tosin eilen hiukan maistoin lihamureketta, mutta siinäpä se!

Tarzan kirjoitti...

Ansku: Hahaha, joo voin vaan kuvitella! :D Noh, alkaa mullakin sit "nuukat ajat" reissun jälkeen.